vrijdag 30 oktober 2015

Geefmaand November in aankomst

Hey lieverds een dagje later als de bedoeling kom ik weer een blogpost plaatsen op mijn creatieve blog. 


Had vandaag allerlei ideëen om creatief te zijn, maar ben alleen aan het verzamelen geweest. Overal in huis kleine frutsels zoeken om eindelijk eens een speelgoedkrans te gaan maken. Gewoon omdat het leuk is en omdat ik spulletjes genoeg heb. 
Alleen de krans die ik ooit eens kocht ben ik nog niet tegengekomen ;). 
Maar ga er zeker eens binnenkort mee aan de slag. 


Ik kwam al eerder op het idee, maar vanmorgen zag ik op het werk sinterklaarssnoep kransen en begon het weer te borrelen. 


Vandaag op het werk maakte mijn collegaatje de mouw van de jubileum jurk af. En nee girls het wordt geen kanten jurk (dat zou wel heel gaaf zijn ;)). Maar de jurk wordt door meerdere Mode met een Missie vestigingen gemaakt, ieder heeft een andere techniek/versiering uitgekozen. 


Marleen onze werkbegeleidster weet van mijn passie voor kant dus ik mocht dat stuk doen. Verder hadden we bloemen en legerstof uitgekozen en twee panden om te bewerken. 


We kregen bloemen, Melanie en Carla gingen ermee aan de slag. Vooral Melanie heeft er heel wat uurtjes handwerk in gestoken. 
Ik ben zo benieuwd naar het eindresultaat en wat de anderen ervan maakten. Maar moet nog een paar weken geduld hebben en jullie dus ook ;). 


De november geefmaand staat weer voor de deur en ook dit jaar doe ik er weer aan mee. https://aanmelden.leadpages.co/geefmaand-november-2015/
Wie weet enkele van jullie ook, Christel van Hout en draad in ieder geval wel zag ik. Alsook Mirjam van KazaMaria...


Ik heb als allereerste weer een kortingsbon weg te geven voor de Flow special, Flow Book for Paper Lovers, maar ik maak er een gezellige Flow envelop van met papier leuks. De kortingsbon kan alleen ingeleverd worden bij een Bruna. 
Update: de bon gaat naar Wendy's mhaaksels :). 


Een fijn Halloween weekend, wij gaan morgenavond naar Mondo Verde, Halloween 'the Villains'. 
Ik moet eerlijk zeggen dat ik het best wel eng vind. Ben niet van de horror afdeling...bibber.
En ik moet morgen echt eens even kijken wat ik ga aandoen, iets leuks maar toch ook wel warm. Dochterlief gaat ook gezellig met ons mee. De knuffelkonijn foto is genomen te Elfia Arcen ;). 

Warme creatieve groetjes van Susan

19 opmerkingen:

  1. Dat wordt een heel bijzondere jurk, heel gaaf dat je daaraan mag meewerken.
    Veel plezier op de Halloweenparty!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja dat wordt inderdaad een hele bijzondere jurk, ik ben heel benieuwd naar het totaalplaatje. Knuff!

      Verwijderen
  2. Oh een halloweenparty, niet mijn ding. Ik blijf er verre van en doe wel St Maarten met de meisjes. Grappig dat jij de bon van de Flow al hebt staan, die heb ik ook nog liggen voor de Geefmaand ;-)

    Fijn weekend! Christel

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi is ook mijn eerste keer hoor. En geloof me hoe meer creepes ik zag op hun Facebook pagina voorbij komen hoe minder zin ik had. Ik ben zo niet van horror :(. Maar het viel reuze mee oftewel echt wel tegen, een keer maar nooit weer.
      Leuk dat je die bon ook gaat weggeven :). Ik heb al iemand gevonden, Wendy's Mhaaksels wil hem graag. Have fun met de geefmaand! Knuff!

      Verwijderen
  3. Wat leuk z'n project waar iedereen zijn steentje aan bij draagd. Ben benieuwd hoe jullie jurk er uit komt te zien. Ik heb z'n krans gemaakt vn allemaal paasspullen die ik overhad en niks mee deed. Het is erg leuk om te doen en met een lijmpistool zo in elkaar . Ik haal die kransen (van stro) bij de action. Ik heb ook niet veel met haloween maar dit jaar gaan de buurkinderen langs de deuren. Heb ik iets leuks gemaakt... En dat konijn vind ik te eng om te knuffelen... ;-) Veel plezier... We hebben in ieder geval erg mooi weer bij...

    Lieve groetjes, dinah

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi ja ik moet mijn krans van de zolder halen...daar moet hij ergens liggen ;). Twee zelfs als het goed is hihi.
      Ja die jurk dat gaat een hele bijzondere worden. Ik zag je lekkers al voorbij komen op Facebook, leuk! Knuff!

      Verwijderen
  4. Wat gaaf, die jurk!! En die kransen lijken me ook erg leuk. Is het bij jou ook zo dat je alles wat je ziet, kunt maken? Dat vind ik zo knap! Gezellig dat je ook weer meedoet met de Geefmaand, ik heb er weer zo'n zin in! Op Instagram kreeg ik de volgende quote: Geven is het nieuwe ontvangen. Die vind ik zo mooi! Heel fijn weekend, geniet ervan! X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mooie quote! Hihi nou dat wil ik toch echt niet zeggen dat ik alles kan maken wat ik zie. Er zijn zoveel leuke dingen die echt nooit uit mijn handen gaan komen...prachtige haaksels bijvoorbeeld. Maar zo'n speelgoedkrans lijkt me wel heel leuk om te maken. Maar eerst eens die stro kransen zoeken op de zolder ;). Knuff!

      Verwijderen
  5. Wat een leuk idee die speelgoed krans. Die kunnen we bijna allemaal wel maken denk ik zo. Ik vind Het project, geefmaand een geweldig idee. Daar wil ik zeker mijn steentje aan bij dragen. Jij een leuke avond. Halloween is niets voor mij. Maar ik hoop dat jij het naar je zin hebt. XX Esther

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja leuk zijn die kransen hè, wil al zolang eentje maken en die gaat er zekers deze maand komen. Oh maar zoveel andere leuke plannen nog...maar beetje bij beetje komen ze er wel.
      Oh wat leuk dat je ook mee gaat doen, het is ook heel bijzonder om een vreemde op straat te verrassen :). Have fun! Knuff!

      Verwijderen
  6. Wat een superleuk idee van de speelgoedkrans, dat kende ik nog niet. En ik wil heel graag mee doen voor de kortingsbon, leuk!
    Groetjes, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Even een 'snelle reactie' midden in de nacht ;). De kortingsbon en flowflop is voor jou! Stuur je me je adres via mijn email 365dagencreatief(apestaartje)gmail.com dan komt je flop eraan...
      Dikke knuffels van een nachtbraker die morgen op de rest reageert.

      Verwijderen
    2. Superleuk ;) Dankjewel! Ik heb je gemaild hoor. Wow ik zie de tijd... Jij bent echt een nachtbraker zeg.
      Slaap lekker voor vannacht, hopelijk ;)
      Liefs, Wendy

      Verwijderen
  7. Leuke krans van speelgoed. Dat is nog eens een idee. Die kan hier ook wel uitgevoerd worden met al dat kleine grut dat maar bewaard blijft. En een leuk feest gehad? Ben erg benieuwd naar je outfit.

    Neeltje

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi ja je zult genoeg van dat spul rond hebben liggen. Of ze er straks blij mee zijn om het vastgeplakt op een krans te zien is een tweede. Maar wie weet kun je wel samen met hun eentje maken ;). Have fun ermee! Knuff!

      Verwijderen
  8. En...heb je Mono Verde overleefd?? Was het de moeite waard? Je speelgoedkrans is enig, daar blijf je naar kijken. En leuk dat je er weer bij bent de 28e!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaaa ik heb het overleefd! Eigenlijk meer last gehad van de drukte en het niveau van het volk wat er rondliep als van de scare actors. Ik had wel iedere keer het geluk dat iemand voor me verschrokken werd ;). Geef mij maar Elfia, geen last van luidruchtige jongeren die alcohol op hebben. Daar is het peace en harmony en daar geef ik de voorkeur aan!
      Ennuh een mooie speelgoedkrans moet er nog komen hoor :p hihi en ja zekers ga ik komen, verheug me op Kerst in de Keet en jullie weer te zien. Knuff!

      Verwijderen
  9. Wel een super leuk en mooi project die jurk. Ik ben benieuwd naar die speelgoedkrans hoor. Ik heb al die kleine dingen jaren geleden al weggedaan/gegooid. Ik ben niet van de Halloween vieringen. Mijn buurkindjes doen wel een leuke toer met school maar dan alleen bij ouders die zich opgegeven hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi ja ik ben een echte verzamelaar en heb nog genoeg spul rondliggen. Ook nog van onze kinderen die al veel te groot zijn inmiddels om met dat spul te spelen. Warme groetjes en knuffels!

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...